Over ons

Oorsprong

Sinds 1990 zijn wij een gevestigde waarde in Poperinge.  Charlotte haar ouders begonnen de zaak onder de naam Erwin en Martine in de gasthuistraat. In 1994 verhuisden zij naar de hondstraat waar zij in 2013 de fakkel aan ons doorgaven. Aan de winkel veranderden wij niks enkel de naam werd veranderd naar ‘tvispunt. Wij zijn de 2de generatie die het mooie verhaal verder zetten van Erwin en Martine Lefever -Deroo

Overname

Onder het motto stil staan is achteruit gaan, besloten wij om in maart 2015 heel onze winkel te verbouwen. Van de vloer tot het plafond  werd alles vernieuwd. We kozen voor een rustiek, tijdloos maar toch en klein beetje moderne look om onze winkel het karakter te geven wat het verdiende. We verwerkten visnetten, hout en roest in het interieur. Waardoor het karakter van viswinkel nog meer benadrukt werd.

'T Vispunt

Ondertussen zitten wij ook niet stil. In 2016 namen wij ook de dagschotels aan huis over van gasthof de kring in Poperinge. 7/7 heel het jaar door brengen wij ook dagschotels aan huis. Iedere dag opnieuw doen wij ons best om de beste kwaliteit en versheid tot bij u thuis te krijgen. Ook hebben wij al 3 kinderen die regelmatig leven brengen in onze viswinkel. wie weet zorgen zij later wel voor de 3de generatie.

Zin in onze bereide gerechten met verse vis?

Neem dan zeker een kijkje in onze webshop en plaats je bestelling.
Vishandel 't Vispunt
Hondstraat 6 
8970 Poperinge
Telefoon
057 33 32 07 
E-mail
info@tvispunt.be
Vind ons ook op